Services

Computerhulp aan Huis

Problemen met uw computer, telefoon, tablet of ander elektronisch apparaat? Of wilt u gewoon weer even wat uitleg over dat ene programma? Dan bent u aan het juiste adres! U kunt mij namelijk inschakelen voor €30/u + €5 startkosten en daarmee ben ik de goedkoopste in heel regio Utrecht.

 

Foto en Video

Wilt u graag foto’s en/of video’s laten maken in hoge kwaliteit van die ene bijzondere gelegenheid over 2 weken of wilt u graag mooie portretfoto’s van uzelf die met iedereen kunt delen? Klik dan hier om contact met mij op te nemen voor een voordelig aanbod!

 

Computerhulp op Afstand

Mocht het qua planning niet lukken dat ik langs kan komen of heeft u super snel hulp nodig (evt dezelfde dag nog), dan kan ik u uiteraard ook helpen op afstand mbv het programma Teamviewer. Hiermee kan ik op afstand uw computer besturen en zal ik tijdens het proces contact over de telefoon hebben. Snel, efficiënt en ook nog eens voordelig! Voor maar 50 cent/min (en géén startkosten) sta ik al voor u klaar. Wilt u een afspraak maken voor de op afstand service? Dan kunt u mij het beste even appen of bellen. Klik hier voor mijn contactgegevens.

 

Design

Op dit moment studeer ik Communication and Multimedia Design aan de Hogeschool Utrecht. Ik kan u daarom ook uitstekend advies geven over designkeuzes van uw app, website of ander product. Ik kan prototypes, schetsen, mockups en nog veel meer voor u maken om u een stuk mee op weg te helpen. Dit kan al vanaf €30/u!

 

Webdesign en -onderhoud

Heeft u een nieuwe website nodig (vanaf €300)?

Of is uw huidige website weer aan een opschoonbeurt toe (vanaf €30/keer)?

Ook daar kan ik u zelfs mee helpen. Ik heb al een aantal jaren ervaring met CMS zoals Joomla en WordPress en kan u ook evt uit de brand helpen met HTML en CSS.

 

Overig

Natuurlijk zijn er altijd wel wat dingen waarmee u hulp zou willen hebben die niet op deze pagina staan. Gelukkig sta ik altijd open voor elk aanbod. Neem daarom hier contact met mij op en ik zal kijken wat ik voor u kan betekenen.

 

Heeft u zichzelf al overtuigd?

Neem dan hier contact met mij op!